DUNLOP AUTOBANDEN

 

High-performance banden

Dunlop Tyres is één van 's werelds belangrijke fabrikanten op het gebied van high-performane banden. Het merk is in handen van het Amerikaanse Goodyear. Dunlop is zo’n 125 jaar geleden ontstaan en gaat terug naar de eerste luchtband en het begin van de autosport. Dit zie je nog steeds terug in het ontwerp van elke band die nu gemaakt wordt. De focus ligt op prestaties en heeft geleid tot tal van innovaties en baanbrekende technologieën.

 

Innovatie sinds 1988

Sinds 1988 is het merk al bezig om de banden te innoveren en te verbeteren om zo het hoogste niveau van een rijervaring te brengen. De banden van Dunlop zijn gemaakt van verschillende soorten rubberverbindingen die de band zo unieke eigenschappen geven. Professionele onderzoekers en speciale machines inspecteren de band zorgvuldig om er zeker van te zijn dat alleen de hoogste kwaliteit wordt afgeleverd.

 

Dunlop Racebanden

Dunlop is tegenwoordig met name bekend door de levering van racebanden in verschillende raceclasses. Denk hierbij aan MotoGP en 24 uur van Le Mans-teams. Door de constante innovatie leveren zij banden die aan de hoogste eisen voldoen.

Ga naar de originele website van Dunlop of bekijk de uitmuntende technologie die Dunlop ontwikkeld heeft.

Toegevoegd aan uw winkelwagen

terug naar boven