MICHELIN AUTOBANDEN

 

Duurzame mobiliteit

Michelin is een leider op het gebied van autobanden. Michelin autobanden staan voor duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit. Het bedrijf wil een duurzame verbetering van de mobiliteit van goederen en mensen ontwikkelen door het produceren van banden voor elk type voertuig zoals vliegtuigen, auto’s, fietsen, motors en trucks. In bredere zin, wil Michelin tegemoet komen aan de menselijke behoefte aan sociale omgang, communicatie en reizen.

 

Michelin's vijf fundamentele waarden

Michelin vindt het belangrijk dat elk aspect van de activiteiten op een maatschappelijke wijze worden uitgevoerd. Hierbij worden steeds meer oplossingen en innovaties bedacht die zowel rekening houden met de belangen van de klanten als de belangen van de aandeelhouders. Daarnaast houden zij rekening met de impact op het milieu. Michelins bedrijfsbeslissingen en -activiteiten steunen op vijf fundamentele waarden:

  • Respect voor de klant
  • Respect voor de mens
  • Respect voor de aandeelhouder
  • Respect voor het milieu
  • Respect voor de feiten

 

Continue innovatie

Ter innovatie heeft Michelin diverse research en development teams aan het werk die constant bezig zijn de producten te verbeteren. Op locaties over de hele wereld zijn zij bezig om hun vaardigheden en passie om te zetten in het creëren van verbeteringen. Dit begint bij het begrijpen hoe de producten worden gebruikt tot fundamenteel onderzoek in laboratoria. Er wordt rekening gehouden met veranderende consumententrends, klimaatveranderingen en technologische ontwikkelingen in het verbeteren van de banden. 

 

Toegevoegd aan uw winkelwagen

terug naar boven