Over AZ Velgen en Banden

AZ Velgen en Banden is gespecialiseerd in de verkoop van autobanden, velgen en velgenreiniging. Het bedrijf is 10 jaar geleden opgezet om de passie voor de autobranche te combineren met de behoefte aan het verlenen van service en kwaliteit. In tien jaar tijd heeft deze kennis en ervaring AZ Velgen en Banden tot een serviceverlenende organisatie gemaakt. Jij als klant staat hier volledig centraal. Wat voor beeld heb jij bij jouw auto? Welk gevoel moet jouw auto uitstralen? Het antwoord op deze vragen zetten wij om in een concreet resultaat. Banden en velgen die aansluiten bij jouw wensen en jouw auto. Sportief, stoer, mooi of uniek. Wij leveren alles.

 

Velgen

AZ Velgen en Banden is specialist in velgen voor alle merken en type auto's. Op de website is een breed assortiment te vinden aan kwaliteit- en budgetvelgen. Zo bieden wij lichtmetalen velgen van GMP en Borbet aan, maar bijvoorbeeld ook van Dezent. Wij hebben nauw contact met al onze leveranciers, waardoor wij altijd kunnen leveren waar jij naar op zoekt bent. Zo hebben we niet alleen de kwaliteitsmerken, maar kun je ook bij ons terecht voor velgen voor jouw BMW, Mercedes, Audi of welk merk dan ook! Benieuwd naar onze velgen? Bekijk alle velgen in de velgenshop!

 

 

banden kopenBanden

Naast velgen bieden wij ook banden aan voor elk automerk en type. In de bandenshop bieden wij een groot aanbod aan diverse merken, maten en type banden aan. Zo zijn er verschillende kwaliteits- en budgetbanden, te koop als zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenenbanden. A-merken als Michelin en Continental, maar ook budgetbanden als Event en Avon zijn in de bandenshop te vinden. Benieuwd welke banden wij aanbieden? Bekijk alle banden in onze bandenshop!

 

 

 

Services

Wij bieden naast de verkoop van banden en velgen ook diverse services aan. Zo kunnen wij ook de bandenopslag verzorgen, de auto uitlijnen of de banden balanceren. Maak gebruik van onze gratis bandencheck om te bepalen of jouw auto onze service kan gebruiken!

 

 

 Onze beloften

Kwaliteit - Al onze producten komen van gerenommeerde leveranciers. Korte communicatielijnen en een selectieve keuze van de distributiekanalen waarborgt de kwaliteit van de velgen en banden op onze website. Wij gebruiken alleen producten waar wij jou blij mee kunnen maken.

Klanttevredenheid - Bij AZ Velgen en Banden staat de klant centraal. We bekijken samen wat jouw wensen zijn en zoeken hier een passend product of dienst bij. Hoe wil jij dat jouw auto eruit komt te zien? Met onze kennis en ervaring kunnen wij de perfecte producten aanbieden, zodat jij met een goed gevoel je auto in stapt.

 

Bel nu voor meer informatie

0299-764222

Toegevoegd aan uw winkelwagen

terug naar boven