Soorten banden

Bij AZ Velgen en banden bestel je je autobanden makkelijk online. Wij bieden je een ruim assortiment, uiteenlopend van zomerbanden tot winterbanden en 13 inch banden tot 24 inch banden. Lees meer informatie over onze banden of ga direct naar de verschillende soorten banden, onze bandenmerken of onze bandentips.

 

De juiste autoband kiezen

Autobanden zijn er in diverse maten en merken. Het is van belang dat je een autoband kiest die bij jouw auto past en die het rijden veiliger maakt. Tijdens het rijden zijn het de banden die contact maken met de weg. Zorg ervoor dat je altijd banden koopt die van goede kwaliteit zijn. Zelf raden wij daarom de bekendere merken aan zoals Michelin, Continental, Dunlop of Pirelli. Wanneer je toch voor een huismerk band wilt kiezen, laat het ons weten. Wij zullen je van een goed advies voorzien.

Winterbanden, zomerbanden en all-seasonbanden

Wij verkopen zowel winterbanden, zomerbanden als all seasonbanden. Voor meer informatie over het gebruik en de toepassing van de verschillende banden, klik dan op de desbetreffende link hieronder.

 

Toegevoegd aan uw winkelwagen

terug naar boven